Boutiques
alo-logo
0
0 $

Diamond ring Majesty Star

Snoubení 14kt černého zlata a černých diamantů v tomto černém zlatém náramku vytváří odvážnou symbiózu, která je odrazem silné osobnosti a sebevědomé elegance. Luxusní šperky jako tyto nejenže zdůrazní vaši výjimečnost, ale také přinesou do vašeho života neopakovatelný nádech exkluzivity a noblesy, který si zasloužíte. Šperk je součástí kolekce Charming.

Nechte se unést krásou a okouzlujícím třpytem. Slavnostní šperky kolekce Charming jsou dekorované mozaikou safírů, smaragdů, rubínů, tanzanitů a diamantů všech barev. Náramky, náhrdelníky a náušnice jsou unikátní nejen svým elegantním tvarem, ale také zpracováním. Zcela netradičně nemají jeden centrální kámen, ale spoustu menších i větších kamenů. Svými nekonečnými odlesky tak nepřestávají budit pozornost, a proto jsou jako stvořené pro slavnosti, plesy a protančené večery.

Společnost ALO diamonds vyrábí v Čechách šperky z diamantů a drahých kamenů už téměř 30 let. Každý šperk je tak originál a je také opatřen certifikátem pravosti a dodán v luxusním balení. Ať už vybíráte zásnubní prsten nebo diamantový náramek či náhrdelník, nedarujete s námi pouze šperk, ale také chytrou investici.

9,434 $
    • luxury packaging and free shipping
    • certificate of Authenticity of Gemstones
    • possibility of return within 14 days of receipt
Find your ring size 1 variant
Select gemstone weight 1 variant
Gold colour
White
Gold purity
18K gold
Type of the central stone
Emerald
Approximate weight of central gemstone
0.810
Approximate weight of all gemstones
0.88000
Approximate color of all gemstones
G
Approximate quality of all gemstones
VS2-Si1
Approximate weight
5.1 g
ID
324906959B.SMA.M
  • facebook
  • twitter

From the same collection

For more than two decades, we have made dedicated efforts to responsibly source the precious materials we use in our jewelry.

Shop the look